FLORIDA CLUB – nemovitosti na Floridě

Hokej pro mládež na Floridě

| 20.7.2020 | 0 komentářů

Hokeji na Floridě a obzvlášť ve Fort Myers se daří. Podmínky pro hraní hokeje jsou zde skvělé. Hokej můžete hrát přímo v centru Fort Myers ve „Skatium“, což je nádherný stadion o jedné ledové ploše s ledem po celý rok, a další ploše pro hokej na kolečkových bruslích (inlinech). Další hokejový stadion je v komplexu „Germain Arena“, kde jsou k dispozici 3 ledové plochy. Germain Arena je domovským stadionem hokejistům z týmu Everblades, který je farmou pro NHL kluby. Pokud vyberou při draftu nováčky z této farmy, znamená to pro mnohé hokejisty splnění snu a hlavně vstup do světa velkého hokeje.

hokej na floridě

Velmi pěkné jsou však i propracované systémy hraní rekreačního hokeje. Začít hrát hokej můžete v 5, 15, stejně jako klidně v 50 letech.

Oba stadiony hrají i Floridskou ligu a zde se již hovoří o formě tzv. „Travel Hockey“. U tohoto systému hokeje se pracuje samozřejmě s větším tréninkovým nasazením a hlavně s nutností cestovat na zápasy po celé Floridě.

Nicméně možnost výběru mezi čistě rekreačním hokejem a závodní ligou se nám zdá skvělá. Jistě by něco podobného šlo realizovat i v ČR…

Kategorie: O Floridě

Napište komentář

*

code

Nové články v blogu

Florida kvete – 12.05.2021

Období května je na Floridě doopravdy úžasné. Teploty ráno a večer ukazují krásných 23 stupňů a přes den se vyšplhají i přes 30 stupňů. Moře je teplé, turistů málo a vše nádherně kvete.

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach! – 12.03.2021

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít. Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si […]