FLORIDA CLUB – nemovitosti na Floridě

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach!

| 12.3.2021 | 0 komentářů

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít.

Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si krásný den s rodinou na této pláži – čistá voda, spousta možností občerstvení, sporty.

Druhým významným místem v Daytoně, který stojí za podívání, je automobilový okruh, kde se jezdí velké ceny. Můžete tedy skloubit dopolední návštěvu pláží s odpoledním fanděním na okruhu. Pozor, pokud zrovna nejste fanoušky automobilových závodů, neplánujte cestu do Daytony v únoru, protože v této době jsou místní hotely naprosto vyprodané těmi, kteří naopak velkými fanoušky jsou :-).

Naopak patříte-li mezi automobilové nadšence, máte možnost kempovat v karavanu přímo uprostřed automobilového okruhu! Toto potěší každého automobilového nadšence včetně dětí.

O tom, že je Daytona „městem motorů“, vypovídá i fakt, že zde sídlí i největší obchod na světě s motocykly Harley Davidson. Na vaší investiční dovolené na Floridě si můžete tedy nejen pořídit nový dům, ale také nového dvoustopého miláčka.

Vjezd na pláž "Daytona beach"
Vjezd na pláž „Daytona beach“
Daytona beach na Floridě
Daytona beach na Floridě
Automobilový okruh v Daytona
Automobilový okruh v Daytona

Více informací o městě Daytona Beach na Floridě.

Kategorie: O Floridě

Napište komentář

*

code

Nové články v blogu

Florida kvete – 12.05.2021

Období května je na Floridě doopravdy úžasné. Teploty ráno a večer ukazují krásných 23 stupňů a přes den se vyšplhají i přes 30 stupňů. Moře je teplé, turistů málo a vše nádherně kvete.

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach! – 12.03.2021

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít. Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si […]