FLORIDA CLUB – nemovitosti na Floridě

Ice hockey – lední hokej na Floridě, Fort Myers

| 7.9.2010 | 1 komentářů

Lední hokej na Floridě má zelenou! Město Fort Myers má dva nádherné zimní stadiony a skvělý program jak pro děti tak dospělé. Fort Myers Skatium nabízí programy a hokejovou ligu pro začátečníky, ale i pro již zdatné hokejisty.

Minulý víkend vysokou úroveň hráčů a dobrého vedení prokázali hokejové týmy z Fort Myers Skatium, nazývající se FLORIDA EELS, na hokejovém turnaji v Tampě a Ellentonu. Mladší žáci „squirt“ si odvezli stříbrnou medaili a starší žáci „peewees“ si odvezli ZLATO.

Budete-li někdy na Floridě a sluníčka již bude dost, zavítejte na veřejné bruslení /půjčovna bruslí je na každém zimním stadionu/ či fandit místnímu hokeji.

Kategorie: O Floridě

Komentáře

  1. Petr Novák napsal:

    Domnívám se ,že někteří hokejisté, hlavně brankář je z ČR. Viděl jsem ho na soustředění v Praze. Držím mu palce.

Napište komentář

*

code

Nové články v blogu

Florida kvete – 12.05.2021

Období května je na Floridě doopravdy úžasné. Teploty ráno a večer ukazují krásných 23 stupňů a přes den se vyšplhají i přes 30 stupňů. Moře je teplé, turistů málo a vše nádherně kvete.

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach! – 12.03.2021

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít. Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si […]