FLORIDA CLUB – nemovitosti na Floridě

Přemýšlíte o vlastním bydlení na Floridě? Život na Floridě má spoustu výhod!

| 17.6.2020 | 0 komentářů

Pokud uvažujete o přestěhování do tropického ráje Floridy, ale ještě stále váháte, tento článek vás může motivovat k další akci!

Důvody, proč se chce člověk přestěhovat zrovna na Floridu, se velmi různí a pro každého je tato otázka samozřejmě zcela individuální. V tomto článku jsme však za nás dali dohromady několik bodů, proč si myslíme, že život na Floridě skýtá mnoho výhod.

1. Slunce a letní počasí 365 dní v roce, čisté pláže a oceán

Subtopické / tropické klima, které převažuje na většině území poloostrova, nabízí opravdu luxusní podmínky k životu. Představte si, že byste si mohli užívat nádherné proslusněné pláže a všech vodních radovánek (surfing, jachtaření, plavání) po celý rok. Pouhý sen? Kdepak, na Floridě realita.

shell factory florida - mušle a škeble

Pro člověka, který miluje teplé počasí a vodu, je Florida tedy jasnou volbou. To samé platí i pro sportovce nebo milovníky přírody. Území Floridy skýtá nespočet přírodních parků a rezervací, které jsou plné vzácných rostlin i živočichů. Procházky v těchto parcích, pikniky, jízda na kole či na bruslích jsou opravdu nádherné.

Florida je fascinující i z pohledu vášnivého golfisty. Golf je zde téměř národním sportem a nachází se zde řada vyhlášených golfových resortů.

2. Luxusní rezidenční čtvrti, klidné bydlení a zároveň rušný noční život

Život na Floridě si můžete zařídit tak, jak Vám to vyhovuje. Můžete si vybrat bydlení v klidných rezidenčních čtvrtích, kde budete mít dostatek soukromí pro rekreaci či práci. A pokud budete chtít vyrazit přeci jen do společnosti, v centru každého Floridského města to vždy žije – můžete si užít zábavy v nákupních centrech, potloukat se přeplněnými ulicemi s množstvím barů a obchůdků a samozřejmě žít i velmi bohatý a rušný noční život.

CityPlace na Floridě West Palm Beach

3. Vysoká životní úroveň, skvělá úroveň služeb

Celá USA a stát Florida především dominuje v žebříčcích jako jedno z nejlepších míst k životu. Počasí, vysoká úroveň všech služeb, bezpečí a mnoho dalších faktorů se podílí na hodnocení Floridy jako optimálního místa k bydlení. Všechny standardní služby, na které jste zvyklí v ČR, jsou samozřejmě dostupné i na Floridě.

4. Stále příznivé ceny nemovitostí

S ohledem na vývoj realitního trhu v celé USA je na Floridě ještě spousta nemovitostí za skvělé ceny. Především ve městech jako Fort Myers nebo Naples najdete velmi výhodné nabídky. Tyto části Floridy jsou navíc z našeho pohledu ideálním místem pro život, kde se uvedené výhody ještě znásobují. Nežije zde tolik lidí jako v aglomeracích typu Miami, příroda jde zde ještě divočejší a jihozápadní pobřeží skýtá všechny výhody tropického pásu.

Jacksonville Florida

5. O nemovitosti na lukrativní Floridě bude zájem vždy

Nemusíte realizovat nákup nemovitosti jen za účelem vlastního bydlení, ale jako vhodnou investici. Florida je oblíbeným letoviskem turistů z celého světa, mnoho Američanů zde má svá letní sídla či se zde stěhují na „důchod“. Poptávka nájmu či nákupu nemovitostí je tudíž enormní a vy se tedy nemusíte bát, že by Vaše nemovitost, v případě jejího zamýšleného prodeje, dlouho vázla na trhu.

Uvažujete o nákupu vlastního bydlení na Floridě? Lákají vás všechny výhody života na Floridě? Pak se na nás s důvěrou obraťte! Poradíme Vám, jak při nákupu domu či bytu na Floridě postupovat. V případě zájmu Vám předložíme konkrétní nabídky podle Vaších preferencí a zařídíme všechny kroky, které jsou k nákupu nemovitosti potřebné.

Kategorie: Reality

Napište komentář

*

code

Nové články v blogu

Florida kvete – 12.05.2021

Období května je na Floridě doopravdy úžasné. Teploty ráno a večer ukazují krásných 23 stupňů a přes den se vyšplhají i přes 30 stupňů. Moře je teplé, turistů málo a vše nádherně kvete.

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach! – 12.03.2021

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít. Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si […]