FLORIDA CLUB – nemovitosti na Floridě

Kam na Floridě: Shell Factory Florida

| 19.9.2019 | 0 komentářů

Pokud plánujete investiční výlet nebo jen dovolenou na Floridě, a budete náhodou poblíž města Cape Coral, určitě si nenechte ujít návštěvu Shell Factory. Vřele doporučujeme! V prostorách se nachází nádherně upravená menší zoologická zahrada, minigolf, jezírko s pronájmem loděk, restaurace a především obrovský obchod s výrobky z mušlí a škeblí. Je neuvěřitelné, co lze vše vyrobit. Myslíme si, že je to bezva tip na příjemně strávený den.

O Shell Factory

Jedná se o unikátní zábavný prostor s dlouholetou tradicí (80 let!), kde si přijde na své celá rodina od nejmenších až po dospěláky. Pokud si budete chtít Shell Factory užít se vším všudy, koncipujte jeho návštěvu jako celodenní výlet.

Na prodejně se můžete nechat oslnit milióny různých škeblí a mušlí, drahými kameny, šperky. Hledáte originální dárek pro své blízké? V tomto mega obchodě jej najdete. Kromě toho zde najdete i další nejrůznější zboží – hračky, oblečení a spoustu dalšího.

Součástí parku je i The Nature Park, kde žije přes 400 zachráněných zvířat. Milovníci psů pak se svým čtyřnohým miláčkem mohou návštívit Doggy Park. Milovníci adrenalinu a nejrůznějších atrakcí pak rádi zavítají do Fun Parku.

Více informací se dozvíte na webu www.shellfactory.com.

Kategorie: O Floridě

Napište komentář

*

code

Nové články v blogu

Florida kvete – 12.05.2021

Období května je na Floridě doopravdy úžasné. Teploty ráno a večer ukazují krásných 23 stupňů a přes den se vyšplhají i přes 30 stupňů. Moře je teplé, turistů málo a vše nádherně kvete.

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach! – 12.03.2021

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít. Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si […]