FLORIDA CLUB – nemovitosti na Floridě

Inspekce při koupi domu na Floridě – Home Inspection, 4 Point Inspection, Wind Mitigation

| 17.9.2019 | 0 komentářů

Při koupi domu na Floridě se kupujícím doporučuje udělat si inspekci domu licencovaným inspektorem. Proč inspekci udělat? Je dobré vědět, zda dům splňuje všechny novodobé požadavky, a zda nemá závažná poškození. V případě jakéhokoli zjištění závad má kupující právo od smlouvy odstoupit či žádat opravu nebo požadovat slevu na ceně. Dejte si pozor, aby byl dodržen časový horizont, určený ve smlouvě (většinou 10–15 dnů od podpisu smlouvy).

Inspekce při koupi domu na Floridě

Je několik druhů inspekcí domů:

1. 4 Point Inspection – která zahrnuje střechu, topení, klimatizaci, elektřinu a instalatérství. Tato inspekce se dá pořídit pod $100. U domu starších 15ti či 20ti let je tato inspekce povinná pro pojištění nemovitosti (podmínky si určují pojišťovny jednotlivě).

2. Full Home Inspection –  tato inspekce zahrnuje stejné, co výše uvedená, plus překontrolování oken, spotřebičů, dveří, okapů, …. Bazén běžně není v této inspekci zahrnut. Cena této inspekce je okolo $300.

3. Wind Mitigation – toto je povinné u domů postavených před rokem 2000 pro potřeby pojištění. Jedná se o inspekci střechy a pohledu na dum z hlediska bezpečnosti a stavby v případě hurikánu. Zde se hradí okolo $80.

Kategorie: Reality

Napište komentář

*

code

Nové články v blogu

Florida kvete – 12.05.2021

Období května je na Floridě doopravdy úžasné. Teploty ráno a večer ukazují krásných 23 stupňů a přes den se vyšplhají i přes 30 stupňů. Moře je teplé, turistů málo a vše nádherně kvete.

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach! – 12.03.2021

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít. Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si […]