FLORIDA CLUB – nemovitosti na Floridě

Chcete zažít pořádnou Ameriku? Svezte se sportovním vozem Ford Mustang GT

| 20.8.2019 | 0 komentářů

Model Mustang americké značky Ford zažívá v posledních několika letech úplnou renesanci. Toto legendární vozidlo prošlo zásadní generační proměnou a nyní je z něj jedno z nejvyhledávanějších sportovních aut na světě.

pronájem ford mustang praha

Americká krása na čtyřech kolech

Tento model v České republice zpopularizoval kultovní film 60 sekund s Nicolasem Cagem v hlavní roli. Film je natolik známý, že jej zná skoro každý. Nový model (již 6. generace) se v Evropě těší stále větší oblibě (tato řada byla poprvé uvolněna pro evropský trh), i když jich zatím na českých silnicích moc nenajdete. Na druhou stranu v celé Americe (nejen na Floridě, kde navíc jezdí spousta modelů ve verzi cabriolet) je jedním z nejčastějších vozů.

Mustang se vyrábí nepřetržitě od 60. let minulého století a svůj pomyslný vrchol si získal verzí Shelby Mustang GT 500 (přesně tento model sehrál ve filmu 60 sekund vedle Nicolase hlavní roli 😉 ).

Možnost pronájmu Ford Mustang GT 500 v Praze a okolí

Při zvažování, zda se stát novým majitel vozu či nikoliv, nemusíte kupovat zajíce v pytli. Díky zábavné agentuře Pronájem-atrakcí.cz máte možnost si Ford Mustang GT pronajmout a pořádně si jej projet a otestovat. Tato atrakce se však hodí i pro ty, kteří chtějí aspoň na pár hodin hodit všechny starosti za hlavu a nechat se unášet rychlostí a zvukem pěti litrového motoru s vidlicovým osmiválcem s překrásným zvukem…

Auto se nejčastěji pronajímá na 4 hodiny a může se v něm vystřídat až 20 osob. Pronájem vozu je tedy vhodný i pro firemní akce a podobné příležitosti, kde bude účastníků více. Podle informací uvedených na webu provozovatele je v ceně zahrnuto i palivo a pojištění. Atrakce je vhodná jak pro majitele řidičského průkazu (jako řidiče), nebo i pro neřidiče a děti (jako spolujezdci profesionálního instruktora).

Pokud o to budete mít zájem, objednejte si vozidlo Ford Mustang na vaši akci ještě dnes nebo tuto jízdu věnujte sobě či svému blízkému jako originální dárek.

Technické parametry Ford Mustang GT:

  • Motor: 5.0L Ti-VCT V-8 Engine
  • Zdvihový objem: 5 litrů
  • Počet válců: vidlicový osmiválec
  • Palivo: benzín
  • Výkon: 324 kW / 421 koní při 6500 ot. / min.
  • Převodovka: šest stupňů
  • Pohon kol: zadní
  • Zrychlení: 4,8 s / 100 metrů
  • Nejvyšší rychlost: 250 km / hod.
  • Počet míst: 4

Pronájem-atrakcí.cz vám dokáže nabídnout i spoustu jiných atrakcí

Pořádáte nějakou akci, kde potřebujete komplexní doprovodný program nebo pořádnou zábavu? Znovu se můžete obrátit na tým z Pronájem-atrakcí.cz. Zabývají se pronájmem atrakcí přes 20 let. Ve svém repertoáru mají více než 70 atrakcí typu skákací hrad či horolezecká stěna, pořádají firemní teambuildingové akce, reklamní a promo akce a spoustu, spoustu dalšího…

Sponzorovaný příspěvek

Kategorie: Nezařazeno

Napište komentář

*

code

Nové články v blogu

Florida kvete – 12.05.2021

Období května je na Floridě doopravdy úžasné. Teploty ráno a večer ukazují krásných 23 stupňů a přes den se vyšplhají i přes 30 stupňů. Moře je teplé, turistů málo a vše nádherně kvete.

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach! – 12.03.2021

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít. Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si […]