FLORIDA CLUB – nemovitosti na Floridě

Z jiného soudku: Platná smlouva.cz Vám pomůže zkontrolovat všechny typy smluv týkající se nemovitostí

Rádi bychom Vám představili skvělou službu, kterou ocení všichni makléři a klienti kupující či prodávající jakoukoliv nemovitost. A je jedno, zda v ČR nebo na Floridě.

revize a sepsání smluv online platnasmlouva.cz

Jedná se o službu sepsání smlouvy a revizi smlouvy online, které na www stránkách platnasmlouva.cz zajišťuje Advokátní kancelář JUDr. Jana Svobody se sídlem v Teplicích na ulici Kollárova 1064/18. Velkou výhodou však je, že vám tato kancelář sepíše nebo zkontroluje smlouvu zcela online. Co to znamená? Zadání vaší poptávky i veškerá další komunikace probíhá skrze elektronickou poštu či telefon, takže si můžete v klidu užívat dovolené třeba na druhé straně světa, zatímco Vám odborníci připraví smlouvu se všemi náležitostmi.

Proč nechat smlouvu sepsat či zkontrolovat od odborníků?

Aby se mohla jakákoliv smlouva považovat za platnou, musí splňovat všechny parametry, které předepisuje zákon, a navíc musí zohlednit všechna specifika konkrétní situace. A právě z tohoto důvodu není moudrým řešením připravit smlouvu svépomocí. Amatérské sestavování smluv je zpravidla založeno na pouhém přepsání vzorových smluv z internetu, které však obsahují spoustu faktických chyb, jsou zastaralé, a v mnoha z nich ani nejsou zahrnuty klauzule podle aktuálního občanského zákoníku.

Další z rizik, pokud smlouvu nesestavuje odborník, je, že klient může podepsat pro něj velmi nevýhodnou smlouvu.

A právě těmto rizikům se lze vyvarovat vhodným nastavením a kontrolou smluv, které sepisujete nebo budete podepisovat

Výhody příprav smluv od platnasmlouva.cz

  • Zázemí advokátní kanceláře s dlouholetou praxí. Revize a sepsání smluv, zejména z oboru nemovitostí, jsou právní služby, na které se přímo tato kancelář specializuje. Vysoká odbornost a hluboké porozumění zákonům, tak lze charakterizovat kancelář nejlépe.
  • Vše probíhá online, nemusíte nikam jezdit.
  • Ušetříte čas i peníze. Smlouvu vyřešíte online z pohodlí Vašeho domova, a také v co možná nejkratší době, abyste ji mohli využít co nejdříve.
  • Advokátní kancelář Svobodovi garantuje platnost jimi vyhotovených dokumentů. Pro případ vzniku škody jsou pojištění. K sepisování a kontrolám smluv však přistupují s tou nejvyšší mírou zodpovědnosti a díky dlouholetým zkušenostem a hlubokým znalostem právní problematiky je riziko chyb minimální.
  • Transparentní a předem stanovená pravidla spolupráce a odměny. Částka, kterou za právní služby zaplatíte, je zcela adekvátní a dosahuje průměrné ceny za tyto právní služby v porovnání s dalšími advokáty.

Na jaké typy smluv se Platná smlouva.cz zaměřuje primárně?

Více informací o těchto službách najdete na stránkách projektu Platná smlouva.cz

Kategorie: Nezařazeno

Napište komentář

*

code

Nové články v blogu

Florida kvete – 12.05.2021

Období května je na Floridě doopravdy úžasné. Teploty ráno a večer ukazují krásných 23 stupňů a přes den se vyšplhají i přes 30 stupňů. Moře je teplé, turistů málo a vše nádherně kvete.

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach! – 12.03.2021

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít. Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si […]