FLORIDA CLUB – nemovitosti na Floridě

Základní vybavení nemovitosti na Floridě

| 3.10.2018 | 0 komentářů

Co tvoří základní vybavení domu/bytu na Floridě ve Fort Myers při jeho koupi?

Takto zněl dotaz jednoho z návštěvníků našich webových stránek, který nám dorazil na e-mail. V tomto článku na tuto velmi zajímavou otázku rádi odpovíme. Pokud byste měli i vy jakýkoliv dotaz, co se týká investování do nemovitostí na Floridě, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat.

výbava kuchyně domu na Floridě

U běžné koupi nemovitosti na Floridě (toto se tedy nevztahuje na koupě domu či bytu od banky), stejně jako i kdekoliv jinde v USA, je většinou pravidlem, že se v nemovitosti nachází plně vybavená kuchyň včetně všech elektrospotřebičů (trouba, sporák, lednice s mrazákem, myčka, mikrovlnná trouba), plně vybavená prádelna (sušička, pračka), klimatizace, v případě bazénu je samozřejmostí filtrace, pumpy apod., svítidla včetně stropních ventilátorů. Přesný seznam byste měli získat od vašeho realitního agenta.

Když provádíte inspekci nemovitosti, nezapomeňte, že se inspekce vztahuje i na výše uvedené vybavení!

Není od věci si tedy dát do požadavků, že chcete od prodávajícího minimálně roční záruku na všechny spotřebiče a výbavu v pořizovaném domu či bytu.

Poprvé publikováno: 28. 3. 2010

Kategorie: Reality

Napište komentář

*

code

Nové články v blogu

Florida kvete – 12.05.2021

Období května je na Floridě doopravdy úžasné. Teploty ráno a večer ukazují krásných 23 stupňů a přes den se vyšplhají i přes 30 stupňů. Moře je teplé, turistů málo a vše nádherně kvete.

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach! – 12.03.2021

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít. Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si […]