FLORIDA CLUB – nemovitosti na Floridě

S pronájmem atrakcí na zábavné akce Vám pomůže parta z Doprovodné programy.cz

| 20.9.2018 | 0 komentářů

Rádi bychom Vám dnes v tomto článku představili zajímavý projekt, díky kterému budete mít zajištěn doprovodný program na Vaše akce od A do Z. Proč si myslíme, že je to užitečné? Každá akce by měla mít jasný cíl a záměr, vizi. A jedním z cílů takové akce je, aby se na ní návštěvníci cítili dobře, aby se na ní bavili, uvolnili – děti i dospělí nebo celá rodina. A právě díky dobře sestavenému doprovodnému programu se takový dojem na akci může zajistit.

Parta z Doprovodné programy.cz funguje již od roku 1996, začínala převážně s nabídkou pronájmu auto/moto atrakcí jako jsou terénní čtyřkolky nebo minibike. Není divu, že i v dnešní době tento typ adrenalinových atrakcí tvoří jejich hlavní specializaci spolu se sportovními a zábavnými disciplínami.

V současné době se tato zábavní agentura zabývá pořádáním doprovodných programů, firemních a dětských dnů, teambuildingových akcí, vícedenních pobytů, charitativních akcí.

Agentura má na skladě téměř 80 atrakcí a je schopná zajistit i technické vybavení typu stanů, pódií, osvětlení, ozvučení, stolů a lavic.

S čím Vám agentura Doprovodné programy.cz pomůže?

  • Pro instituce: pronájem atrakcí na městské slavnosti, oslavy, konec školního roku, oslavy výročí, dětské dny a další podobné akce, …
  • Pro firmy: sestavení kompletního doprovodného programu pro firemní akce a teambuilding, …
  • Pro jednotlivce: doprovodný program na svatbu, oslavu, originální dárek k narozeninám, svátku, k výročí, k dosažení titulu, …

U firemního teambuildingu bychom se rádi zastavili. Jedná se o skvělý způsob, jak zajímavou formou a na pravidelné bázi utužovat vztahy ve vašem pracovním kolektivu, aby fungoval jako dobře seřízený stroj. Hledáte pronájem kvalitních a zábavných atrakcí pro firemní akce za rozumné ceny? Prozkoumejte nabídku pronájmu atrakcí vyžadující týmovou spolupráci na webových stránkách této agentury.

Nejoblíbenější atrakce

Nafukovací skákací hrad

Skákací hrad je naprosto nejdůležitější dětskou atrakcí, která by neměla chybět na žádném zábavném programu určeném pro děti. V nafukovacím hradu si hravě zahraje i několik dětí najednou, prolézat, hrát si. Možnosti využití hradu jsou široké, hodí se například na různé poutě, dětské dny, městské slavnosti, volební kampaně nebo narozeninové párty. Skákací hrad je vhodný pro 8 až 10 dětí ve věku do 11 let pod dozorem obsluhy.

pronájem skákacího hradu
pronájem hummer h2

Jízda v Hummeru H2 Luxury

Nebylo by správné, kdybychom v tomto krátkém výčtu atrakcí neuvedli naprosto nejoblíbenější motoristickou atrakci od této agentury. Jedná se o prožití nezapomenutelné adrenalinové jízdy v luxusním terénním vozu, pro něhož nic není překážkou – jízda v Hummeru. Žádná trať pro toto offroadové vozidlo, jenž disponuje vidlicovým osmiválcem o objemu 6 litrů, výkonem 318 PS a pohonem na všechny čtyři kola, není pro něj překážkou.

Můžete si vybrat jízdu s řidičem, kdy je klient spolujezdcem profesionálního řidiče, nebo bez řidiče (klient se vozí sám).

Kategorie: Nezařazeno

Napište komentář

*

code

Nové články v blogu

Florida kvete – 12.05.2021

Období května je na Floridě doopravdy úžasné. Teploty ráno a večer ukazují krásných 23 stupňů a přes den se vyšplhají i přes 30 stupňů. Moře je teplé, turistů málo a vše nádherně kvete.

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach! – 12.03.2021

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít. Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si […]