FLORIDA CLUB – nemovitosti na Floridě

Prodlužte si léto na Floridě a podnikněte investiční dovolenou

| 26.7.2016 | 0 komentářů

Chcete si významně prodloužit české léto v roce 2016?

Přileťte za námi na Floridu na investiční dovolenou. Pokud stále váháte nad tím, zda na Floridě investovat či nikoliv, je tohle ta správná cesta. Zkuste si bydlet v USA na Floridě i několik měsíců a vyzkoušejte si život Američana na vlastní kůži. A pak se teprve rozhodněte. A mezitím, co si budete na pláži užívat mimořádně teplého a čistého oceánu, dopřávat si pravidelně golf v jednom z nejlepších golfových resortů na světě, můžete koukat po vhodných investičních nabídkách.

Stále jsou na Floridě k dispozici mimořádně výhodné domy či apartmány. Jen je potřeba dobře hledat v menších městech, mimo hlavní ruch, kde si to však o to více zalíbíte.

Kontaktujte nás, jestli se na Floridu chystáte letět, a zajistíme Vám výhodný pronájem bytu nebo domu i na několik měsíců. V této době Vám také vysvětlíme veškeré podrobnosti, co Vás při pořízení nové nemovitosti čeká a budeme před Vás předkládat pravidelnou nabídku volných nemovitostí.

Připojte se k Florida Clubu a mnoha spokojeným zákazníkům, kteří jsou zde již jako doma. Těšíme se na Vás zde na Floridě.

Užívejte slunného léta,
tým Florida Club

Kategorie: Reality

Napište komentář

*

code

Nové články v blogu

Florida kvete – 12.05.2021

Období května je na Floridě doopravdy úžasné. Teploty ráno a večer ukazují krásných 23 stupňů a přes den se vyšplhají i přes 30 stupňů. Moře je teplé, turistů málo a vše nádherně kvete.

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach! – 12.03.2021

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít. Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si […]