FLORIDA CLUB – nemovitosti na Floridě

Jr. Everblades – hokejový tým na Floridě

| 22.8.2011 | 2 komentářů

Oba moji synové se stali součástí hokejové organizace Jr. Everblades. Čeká nás nová sezóna na novém stadionu s novým týmem.

Tento víkend proběhl uvítací ceremoniál pro všechny zavodní hráče v kategorii do 16  let. Jako u každé oficiální akce, americká vlajka a zpívaní statní hymny nemohly chybět.

Hráče na led uváděl známý radiový komentátor spolu s maskotem Everblades – krokodýlem.

Osobně se mi tento ceremoniál velmi líbil a myslím, že je to dobrý nápad do jakékoliv organizace. Seznámení a týmová hra je přeci důležitá.

Komentáře

  1. Petr Novák napsal:

    Prejeme vasim synum, aby dobre reprezentovali zemi hokejovych nadsencu- Ceska. Moc jim drzime palce a prejeme hodne vstrelenych golu, a zacarovanou branku pro soupere.

  2. Ilona Nadova napsal:

    I ja se pripojuji s pranim sportovnich uspechu. Prosim zaslete vice informaci o hokeji a sportovnim ziti v USA. dekuji

Napište komentář

*

code

Nové články v blogu

Florida kvete – 12.05.2021

Období května je na Floridě doopravdy úžasné. Teploty ráno a večer ukazují krásných 23 stupňů a přes den se vyšplhají i přes 30 stupňů. Moře je teplé, turistů málo a vše nádherně kvete.

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach! – 12.03.2021

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít. Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si […]