FLORIDA CLUB – nemovitosti na Floridě

Restaurace Sweet Tomatoes ve Fort Myers

| 22.10.2020 | 2 komentářů

Jste-li milovníky zdravé kuchyně, vřele doporučujeme návštěvu Sweet Tomatoes ve Fort Myers. Jedná se o restauraci bufetového stylu.

Když jsme tam byli my, zaplatili jsme za vstup cca 9 USD dospělý a 5 USD dítě. Po zaplacení tohoto jednotného vstupu si pak můžete dopřát, co hrdlo ráčí. V nabídce je salátový bar s nepřeberným množstvím salátů, polévkový pult nabízí 6 druhů výtečných polévek a dále je k dispozice pizza, domácí chléb, těstoviny a pečené brambory.

sweet tomatoes fort myers florida

Nebojte, i na dezert zde mysleli, a osvěžující zmrzlina, puding, želé či ovoce budou jistě tvořit skvělou tečku. Dobrou chuť!

Kategorie: O Floridě

Komentáře

  1. Hloupej Honza s Ceska napsal:

    Vzdycky kdyz ctu neco podobneho, tak premyslim, jestli by se dalo neco takoveho zrealizovat u nas. A hned jsi predstavim, jak lidi odchazeji s napechovanyma taskama a majitel bankrotuje.

  2. Petra napsal:

    Ahoj „Honzo“ i ja si predstavuju, jak by to mohlo fungovat. Ale myslim, ze pokud vice budeme cestovat a poznavat i my si budeme vazit nasich-ceskych veci, mist, lidi a to osotatni prijde. Jsem otimistka a verim, ze i u nas takova mista budou, jen je otaka, za jak dlouho. Pro zatim tedy vyhuru na Floridu za „kulinarskym“ dobrodruzstvim.

Napište komentář

*

code

Nové články v blogu

Florida kvete – 12.05.2021

Období května je na Floridě doopravdy úžasné. Teploty ráno a večer ukazují krásných 23 stupňů a přes den se vyšplhají i přes 30 stupňů. Moře je teplé, turistů málo a vše nádherně kvete.

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach! – 12.03.2021

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít. Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si […]