FLORIDA CLUB – nemovitosti na Floridě

Den Matek

| 8.5.2010 | 1 komentářů

Přeji krásný den matek všem maminkám. Chci se podělit o mou radost o výborný nápad školy mých dětí. Škola se domluvila s místní pekárnou a s předstihem poslala domů vzkaz, kdo by chtěl pro maminku nazdobit dort, ať přinese 6 USD. Třída mého syna šla ještě dál a vymyslela kytičku s čokoládou za 2 USD. Dnes prodali přes 300 květin a čokolád a po odečtení nákladů jim jistě zbyde ještě nějaké korunka na školní výlet. Nutno podotknout, že čtvrťáci všechny kytky sami navázali a nazdobili. Výsledkem obou aktivit  je, že  kluci září jenom štěstím, že mne mohli obdarovat a já jsem nadšená maminka.

Komentáře

  1. Jan Novák napsal:

    Připojuji se k Svátku matek a posílám blahopřání. U nás se pomalu vrací význam tohoto dne, ale stále je v popředí 8. březen. Určitě nápad ze školy vašich dětí bude v příštím roce i pro mnohé naše školní zařízení inspirující. Především je i výchovné zapojit do přípravy oslavy i děti, jeich radost při přípravě a vlastní oslavě bude dvojnásobná.

Napište komentář

*

code

Nové články v blogu

Florida kvete – 12.05.2021

Období května je na Floridě doopravdy úžasné. Teploty ráno a večer ukazují krásných 23 stupňů a přes den se vyšplhají i přes 30 stupňů. Moře je teplé, turistů málo a vše nádherně kvete.

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach! – 12.03.2021

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít. Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si […]