FLORIDA CLUB – nemovitosti na Floridě

Pojištění domu na Floridě

| 4.6.2019 | 0 komentářů

Pojištění domu na Floridě je velmi důležité nejen kvůli výskytu hurikánů. Každý, kdo to myslí s investováním do nemovitostí na Floridě vážně, by si měl o pojištění v USA zjistit co nejvíce aktuálních informací.

pojištění domu na Floridě

Je důležité myslet na to, že například pokud máte dům se střechou starší 10 až 15 let, pojišťovna vám může odmítnout pojistku vystavit. Pojištění domu není povinné a mnoho investorů s pojištěním čeká na lepší nabídku od pojišťovny.

Nicméně je důležité brát v potaz, že pokud žádáte o pojistku po 45 dnech od koupi nemovitosti, pojišťovna vás sice pojistí, ale je tam čekací lhůta 30 dnů, než pojistka vstoupí v platnost. Proto jestli chcete mít dům řádně pojištěný, nečekejte!!!

Co ovlivňuje výši pojištění?

  • Vzdálenost nemovitosti od hasičské základny. Bližší vzdálenost = levnější pojištění.
  • V jakém stavu se nachází elektrické a vodovodní rozvody? Starší = vyšší pojištění.
  • Mladší stavby splňují bezpečnostní kvóty a tím je pojištění levnější.
  • Jak je stavba zabezpečena proti větrným bouřkám. Splňujete-li požadavky pojišťovny, můžete obdržet slevu.
  • Nachází se dům v záplavové zóně? Povodně nejsou zahrnuty v běžné pojistce. Kolik takové pojištění stojí závisí v jaké záplavové zóně se váš dům nachází.

Více o pojištění nemovitosti na Floridě, což by měl znát každý investor, najdete zde.

Poprvé publikováno: 22. 8. 2011

Kategorie: Reality

Napište komentář

*

code

Nové články v blogu

Florida kvete – 12.05.2021

Období května je na Floridě doopravdy úžasné. Teploty ráno a večer ukazují krásných 23 stupňů a přes den se vyšplhají i přes 30 stupňů. Moře je teplé, turistů málo a vše nádherně kvete.

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach! – 12.03.2021

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít. Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si […]