FLORIDA CLUB – nemovitosti na Floridě

Florida je pro milovníky golfu rájem na zemi, ubytovat se můžete i na hřišti

| 8.11.2020 | 0 komentářů

Přemýšlíte o investiční dovolené na Floridě, na které si pořádně prohlédnete vhodné nemovitosti ve vybraných floridských lokalitách? Nebo na Floridu cestujete jen jako turista, co si chce užít pláží, tropické přírody, počasí a všeho, co tato krásná zem nabízí? Pak si určitě do svého seznamu, co všechno chcete na Floridě navštívit a stihnout, napište zahrát si golf.

Golf Florida

A je docela jedno, zda jste pravidelnými zkušenejšími hráči, nadšenými začátečníky nebo zcela golfem nepolíbení. Pokud se Vám totiž tato hra líbí, není lepší místo, kde se s ní seznámit, než právě na Floridě. Celá oblast je doslova poseta golfovými hřišti a je jedno, v jakém městě se na svých investičních obhlídkách nebo dovolené nacházíte. 

Golf je v Americe velmi oblíbený outdoorový sport. Hráč nebo malá skupinka hráčů má za cíl umístit golfový míček z odpaliště do jamek, k čemuž využívá různě tvarované hole. Pravidla golfu jsou tudíž velmi jednoduchá. Kořeny golfu pravděpodobně vyrůstaly ve Skotsku, odkud se dostaly dále do Britských ostrovů, již před několika staletími. Zajímavostí určitě je, že golf nově opět patří mezi olympijské sporty. Poprvé si golfaři změřili svůj um v letních olympijských hrách 1900 v Paříži a v roce 1904 v St. Louis. Poté následovala bezmála 112letá odmlka, kdy se slavnostně do programu her vrátil zažehnutím olympijského ohně na letních olympijských hrách 2016 v Rio de Janeiru.

Golfové hřiště na Floridě

Proč je Florida ideálním místem pro golf?

Především se na tom podílí tyto faktory:

  1. Perfektní zázemí, bohatá síť celoročně udržovaných hřišť. Nekonečná, neuvěřitelně zelená a všudypřítomná golfová hřiště vás příjemně překvapiví a nadchnou.
  2. Široká komunita golfařů od těch nejznámějších a nejslavnějších profesionálů po víkendové rekreační hráče. Máte dokonce možnost zahrát si golf s uznávanými profesionály.
  3. Subtropické/tropické počasí, které umožňuje hrát na otevřených hřištích 365 dnů v roce. 
  4. Cenová dostupnost golfových poplatků.  Golfové fee (vstupné, poplatek) na hřiště se v hlavní sezóně (začátek prosince až konec března) pohybuje v rozmezí 30–100 dolarů a to včetně zapůjčení golfového autíčka. V ceně obvykle bývá zahrnut libovolný počet drivingových míčků.
  5. Možnost ubytování přímo na hřišti
  6. Vzdálenost mezi jednotlivými resorty
  7. Nákup golfového vybavení za nesrovnatelně nižší ceny

Golf je na Floridě sportem č. 1

Je to opravdu tak, téměř v každé rodině se nachází vášnivý golfista a skoro všichni si tady alespoň občas jdou zahrát.  Díky perfektnímu zázemí a množství hřišť můžeme směle Floridu považovat za „meccu“ golfu na světe. O tom, mít možnost  si na Floridě zahrát, sní každý golfista.

Čím se liší golfová hřiště v USA od našich?

Floridská golfová hřiště opravdu nejsou úplně stejná jako ta česká. Vynikají zejména značným množstvím pískových bunkerů, rozlehlou vodní plochou i rychlými greeny.

Golfová hřiště v USA můžeme dělit na:

  • Private – zcela soukromá. Těchto hřišť, která jsou pro veřejnost úplně uzavřená, však příliš mnoho není.
  • Semi-private – soukromá i veřejná.
  • Public – vyloženě veřejná hřiště.

Jste opravdoví „blázni“ do golfu? Zajistíme pro Vás pronájem bytu či domu přímo na některém z Floridských hřišť. 

Je to opravdu tak.  Pokud jedete na Floridu s cílem naučit se golf, podniknout tréninkový kemp před závody nebo se jen tak zrekreovat, zajistíme pro Vás pronájem bytu či domu přímo na golfovém hřišti. Tak už se rozhodněte, a přidejte se ke světovým hráčům a vyzkoušejte golf na Floridě. Budete k tomu mít ty nejlepší podmínky.

Přijeďte otestovat svůj talent a poměřit síly na Floridě s těmi nejlepšími.

Vybraná golfová hřiště na Floridě

Ponte Vedra Beach Golf Resorts – Jacksonville

Doral Golf Resort & Spa – Miami

Kategorie: O Floridě

Napište komentář

*

code

Nové články v blogu

Florida kvete – 12.05.2021

Období května je na Floridě doopravdy úžasné. Teploty ráno a večer ukazují krásných 23 stupňů a přes den se vyšplhají i přes 30 stupňů. Moře je teplé, turistů málo a vše nádherně kvete.

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach! – 12.03.2021

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít. Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si […]