FLORIDA CLUB – nemovitosti na Floridě

Kam na Floridě: Bern’s Steak House v Tampě

| 19.8.2020 | 1 komentářů

Opět bychom vám chtěli dát další malý tip, co si nenechat při vaší dovolené na Floridě ujít.

Pokud máte rádi výborné jídlo a originální atmosféru, doporučujeme zavítat do Tampy do vyhlášené restaurace Bern’s Steak House.  Tato restaurace patří do TOP 10 nejlepších steakových restaurací na celém světě! Restaurace má vlastní pekárnu, vlastní farmu na zeleninu a bylinky a především nechává až několik týdnů „uzrát“ steakové maso.

Po výborné večeři budete provedeni kuchyní a především vinným sklípkem. Na milion lahví a přes 7 tisíc druhů vín tvoří tato sbírka, která je největší soukromou sbírkou na světě.

Bern’s steakhouse v Tampě, Florida

Po malé exkurzi se podává dezert v prvním patře. Originálně řešený interiér, který nabízí naprosté soukromí pro každého.

Pokud budete chtít navštívit Bern’s, nezapomeňte se objednat s dostatečným předstihem.

Dobrou chuť, a že pozdravujeme! 😉

Kategorie: O Floridě

Komentáře

  1. Andrea napsal:

    To zni dobre , vyzkousime, a pokud jedete do fort myers skocte si na plzen a rizek v Bratwursthouse

Napište komentář

*

code

Nové články v blogu

Florida kvete – 12.05.2021

Období května je na Floridě doopravdy úžasné. Teploty ráno a večer ukazují krásných 23 stupňů a přes den se vyšplhají i přes 30 stupňů. Moře je teplé, turistů málo a vše nádherně kvete.

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach! – 12.03.2021

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít. Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si […]