FLORIDA CLUB – nemovitosti na Floridě

Měsíční poplatky

| 10.3.2010 | 2 komentářů

Zvažujete-li koupi bytu či domu v komunitě na Floridě (těch jsou ve Fort Myers na stovky), dejte pozor na výši měsíčních poplatků. Pokud je v dané oblasti mnoho prázdných bytů/domů, je možné, že se vaše měsíční poplatky asociaci za starání se o společné prostory, bazény, tenisové kurty apod. mohou rapidně navýšit! Ba co více, asociace může zkrachovat. Proto doporučuji udělat průzkum dané lokality a rozhodně si nechat předložit hospodářské výsledky.

Kategorie: Reality

Komentáře

  1. Ladislav Loudil napsal:

    Zacal jsem sledovat vas blog. Moc se mi libi. Bohuzel nemam prostredky na koupi nemovitosti na Floride, ale zajima mne problematika realit v zahranici. Asi budu vas fanda:) Muzete prosim priblizit v jake vysi se pohybuji poplatky v komunite? Dekuji a preji hodne uspechu.

  2. Petra napsal:

    Dekuji za reakci na muj blog a i ja vam preji, at se dari. Co se poplatku tyce pohybuji se v rozmezich od 200-450 USD za mesic. Polatky vzdy zahrnuji vyuzivani spolecnych prostor /bazen, fitnes, tenis, klubovna, knihovna apod/, udrzovani zelene a uklid spolecnych prostor. V nekterych poplatcich je i venkovni pojisteni nemovitosti, kazdych 5 let nove natreni domu ci poplatky kabelove televizi.

Napište komentář

*

code

Nové články v blogu

Florida kvete – 12.05.2021

Období května je na Floridě doopravdy úžasné. Teploty ráno a večer ukazují krásných 23 stupňů a přes den se vyšplhají i přes 30 stupňů. Moře je teplé, turistů málo a vše nádherně kvete.

Kam se podívat na Floridě? Navštivte Daytona Beach! – 12.03.2021

Město Daytona, to je skvělý tip na váš výlet po Floridě, který si nemůžete nechat ujít. Daytona je známa svou nádhernou širokou pláží, po které se jezdí auty a za 5 USD se parkuje přímo na pláži na celý den! Něco jak u nás parkování přímo u břehů některých rybníků vodních nádrží :-). Užijte si […]